Meisjes traktatie

Meisjes traktatie

Meisjes traktatieVoor meisjes is er niets leuker dan het meekrijgen van een traktatie die helemaal bij hen past. Waar ze trots op zijn, die ze met veel plezier uitdelen aan hun klasgenootjes of vriendinnetjes. Om precies te zijn: een echte meisjes traktatie, die straalt van de roze elementen en lieflijkheid. Wat past echt gezellig is, is om deze traktatie samen te maken. Zo heb je niet alleen een unieke meisjes traktatie, ook ben je lekker samen bezig geweest en laat je zien dat creativiteit soms in een klein hoekje zit. Kom op deze pagina nog veel meer te weten over leuke meisjes traktatie, ook heb je de mogelijkheid om een mooie traktatie kant en klaar te kopen bij een online specialist.

Wil je zelf leuke meisjes traktaties toevoegen aan deze pagina dan kan dat ook. Vul dan hieronder het formulier in en na controle zal jouw meisjes traktatie(s) toegevoegd worden aan deze pagina. Heel veel plezier met het maken van meisjes traktaties en ook heb je de mogelijkheid om een mooie traktatie te kopen!

Bekijk hier de traktaties en uitdeelzakjes >>

Meisjes traktatie, een voorbeeld:

Hoe maak je een leuke meisjes traktatie?

  • Stap 1: neem wat basismaterialen, zoals papier, lijm en houten stokjes
  • Stap 2: wil je snoep in de meisjes traktatie verwerken, ga dan voor wat roze of rood snoep
  • Stap 3: nu is het tijd voor echte creativiteit. Natuurlijk kun je maken wat je wilt, maar misschien is het een goed idee om in te zetten op ballet. Neem een roze cakevormpje, plaats er een dikke marshmellow op die aan de bovenkant gedoopt is in sprinkles en doe er een stokje doorheen. Klaar is je ballerina!
  • Stap 4: mag het net allemaal wat minder zoet – letterlijk en figuurlijk – koop dan bijvoorbeeld geelgekleurde ijsbakjes, die je vult met snoep. Het mag er gezellig bovenuit steken. Zet er een kaartje in met de naam van de jarige erop en wederom heb je een leuke meisjes traktatie, waarmee je punten scoort bij je dochter en hun klasgenootjes of vriendinnetjes!

Meer over meisjes traktaties, verschillende thema’s:

  • Meisjes traktaties 7 jaar
  • Meisjes traktaties 8 jaar
  • Meisjes traktaties 5 jaar

En nog veel meer thema’s zijn er voor leuke meisjes traktaties! Heel veel plezier met het maken en het geven van leuke meisjes traktaties, bijvoorbeeld voor een geboorte (lees hier meer over geboortecadeaus, kraamcadeau en over bloemen bestellen voor bij een geboorte).

Meer leuke traktaties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *