Mandarijn traktatie

Mandarijn traktatie

Mandarijn traktatieMandarijntjes is een gezonde en verantwoorde traktatie die kinderen vaak leuk en lekker vinden. Met mandarijntjes is erg veel te doen door de ronde vorm. Ze lenen zich goed om hoofden of figuren van te maken. Deze traktaties zijn ook erg geschikt voor de wat jongere kinderen. Kom op deze pagina nog veel meer te weten over een leuke mandarijn traktatie, ook heb je de mogelijkheid om traktaties toe te voegen aan deze pagina wat je met mandarijnen kan gaan maken. Tevens kan je op één van de blauwe links klikken om kant en klare traktaties te bestellen en uitdeelzakjes.

Bekijk hier de traktaties en uitdeelzakjes >>

Mandarijn traktatie:

Ideeën voor mandarijntraktaties

 • Mandarijnpoppetjes:
  Mandarijnen lenen zich goed om er een leuk gezicht van te maken. Teken bijvoorbeeld een leuk gezicht op de mandarijn en kleed hem verder aan met drop. Maak van een dropveter een leuk kapsel en geef hem schoentjes van kokindjes drop. Maak ze vast met kleine stukjes satéprikker. Wees creatief!
 • Mandarijnslak:
  Deze traktatie blijft niet lang vers dus probeer hem na het maken zo snel mogelijk te geven! Het idee is dat we de mandarijn op zo’n manier pellen dat er alleen een strook schil overblijft aan de onderkant. Pel dit laatste stukje aan beiden kanten een klein stukje los. Eén kant is de staart en de andere kant is het hoofd. Knip voor het hoofd er 2 kleine voelsprietjes uit en teken er een grappig gezichtje op. Nou is de gepelde mandarijn zelf het huisje en het laatste stukje schil het lijf.
 • Ernie:
  Aangezien een mandarijn oranje is leent hij zich goed om verkleed te worden als Ernie. Teken een brede mond en gebruik een rode smartie of m&m als neus en maak smelt kleine beetjes witte en bruine chocola voor de ogen. Kinderen vinden hem vaak zo leuk dat ze hem niet op willen eten!

Meer leuke mandarijn traktaties:

 1. mandarijn traktatie kerst
 2. mandarijn traktatie indiaan
 3. mandarijn traktatie halloween
 4. mandarijn traktatie sinterklaas
 5. mandarijn traktatie vis

Wanneer je van plan bent om een leuke traktatie wat je met mandarijnen gemaakt hebt dan kan je hieronder het formulier invullen. Heel veel plezier met het maken en het geven van een leuke traktatie met mandarijnen of iets anders dat gezond is!

Bekijk hier meer over traktaties en uitdeelzakjes >>

Meer pagina’s met traktaties:

One thought on “Mandarijn traktatie

 1. Om de kinderen wat gezonds te geven op een verjaardag als traktatie leek het mij wel leuk om een mandarijn traktatie te maken. Komen er binnenkort ook foto’s op jullie website zodat ik alles goed kan zien?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *