Makkelijke traktaties

Makkelijke traktaties

Makkelijke traktatiesSoms hebben we niet zoveel tijd over en moeten we snel iets in elkaar zien te draaien wat makkelijk is maar toch leuk. Dat iets makkelijk is betekend uiteraard niet dat het niet leuk of origineel kan zijn. Het makkelijkst is een kant en klaar product kopen maar zelf iets simpels maken kan ook. Op deze pagina kan je op één van de blauwe links klikken om kant- en klare traktaties te bestellen en heb je de mogelijkheid om ook nog leuke uitdeelzakjes erbij te bestellen. Heel veel plezier met het uitzoeken van leuke en makkelijke traktaties.

Wil je direct het aanbod makkelijke traktaties bekijken, ga dan naar de specialist door op onderstaande link te klikken. Heel veel plezier met het uitzoeken van een makkelijke traktatie!

Bekijk hier de traktaties die makkelijk zijn en uitdeelzakjes >>

Makkelijke traktaties:

Verschillende makkelijke ideeën:

 • Zakjes chips:
  Zakjes chips zijn eigenlijk al kant en klaar en iedereen houdt ervan. Dit is dus een makkelijke oplossing. Ze zijn met weinig moeite nog aan te kleden met wat gekleurde lintjes of we nieten er een leuke boodschap aan vast.
 • Cupcakejes:
  Cupcakjes maken is makkelijk. Je kan kant en klare deegmix kopen die met wat water gemakkelijk te bereiden zijn. Je doet wat deeg in de vormpjes en zet ze in de oven en klaar. Het kost weinig moeite ze aan te kleden met wat leuks. Alleen al besprenkelen met wat taart versiering doet al een hoop goeds. Als je meer tijd tot je beschikking hebt kan je met marsepein er leuke dingen op maken zoals letters of cijfers.
 • Spiesjes:
  Spiesjes maken is makkelijker dan dat mensen vaak denken. Neem bijvoorbeeld een fruitspies. Het enige wat je nodig hebt zijn saté prikkers en wat fruit dat je even snijden moet.
 • Watermeloen lolly:
  Koop een zakje ijsstokjes en snij de de watermeloen in kleine puntjes. Steek het stokje in de schil van de watermeloen en klaar is je lolly!

Van plan om leuke kant- en klare traktaties en uitdeelzakjes te bestellen? Klik dan op één van de blauwe links voor meer informatie. Heel veel plezier met het uitzoeken van de leuke traktaties.

Meer informatie over traktaties en andere leuke tips:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *