Leuke traktaties groep 8

Leuke traktaties groep 8

Leuke traktaties voor groep 8, wat is er allemaal mogelijk? Kan je ergens kant- en klare traktaties kopen voor groep 8 of wat is leuk om te maken?
Leuke traktaties groep 8Als je in groep 8 zit is het al bijna tijd voor de middelbare school en worden de kinderen nu echt wat groter en gaan ze richting jong volwassenen. Tieners zijn over het algemeen niet moeilijk wat betreft traktaties, ze vinden veel lekker en houden graag van een hartige versnapering. Kom hieronder nog veel meer te weten over leuke traktaties groep 8.

Bekijk hier de traktaties en uitdeelzakjes voor groep 8>>

Leuke traktaties groep 8:

Ideeën voor groep 8:

  • Chocolade disco biscuits: Koop in de supermarkt gewone ronde biscuits, wat discodip en een paar repen witte en bruine chocolade. Discodip is meestal te vinden bij de bak en taart afdeling. Neem 2 pannetjes en smelt in de ene de bruine chocola en in de andere de witte chocola. Doop de koekjes in 1 van de 2 pannetjes en leg deze op bakpapier. Strooi er nu snel wat discodip overheen voordat de chocola smelt. Laat de chocola drogen en je hebt een feestelijk disco koekje.
  • Snor lolly’s: Teken op een stapeltje zwart papier een snor en knip deze uit. Je hebt nu een stapeltje zwarte snorren. Neem een gewone lollie en steek deze door het midden van de snor. Als de kinderen hem nu in hun mond steken zit de snor precies op de goede plek. Erg leuk idee om ze aan het lachen te krijgen.
  • Fruit dolfijn: Als je een wat gezondere traktatie aan wilt bieden is dit een leuk idee. Leg wat druiven in een plastic bekertje en steek daar een banaan in. Het steeltje van de banaan snij je open en dat is de mond van de dolfijn. Steek hier een druif in zodat hij goed open blijft staan. Teken er nog een oogje op en hij is klaar.

Leuke traktaties groep 7/8:

Gezonde traktaties doen het eigenlijk altijd goed! Je zou leuke figuurtjes of diertjes van fruit kunnen maken? Bekijk hieronder meer informatie over leuke traktaties voor groep 7 of groep 8 (Leuke traktaties groep 8). Traktaties kunnen overigens leuk zijn voor de leerlingen van de klas en voor leraren kan het leuk zijn om een afscheidscadeau te kopen, denk aan een prachtige bos bloemen (lees hier meer over bloemen bestellen) voor alle werkzaamheden en hulp. Heel veel plezier met het kopen en eventueel met het zelf maken van leuke traktaties!

Meer traktaties die leuk zijn om te maken en te kopen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *