Leuke traktaties groep 7

Leuke traktaties voor 7

Leuke traktaties groep 7Hoera, jarig! En ook in groep 7 blijft het leuk om te trakteren. Een creatieve traktatie kan echt worden gewaardeerd door de klasgenoten. En het hoeft niet eens heel veel tijd te kosten om zo’n hippe traktatie te maken. Op deze pagina kom je nog veel meer te weten over leuke traktaties groep 7, ook heb je de mogelijkheid om traktaties te kopen en leuke uitdeelzakjes te bestellen. Heb je zelf een leuke tip voor het maken van een traktatie voor groep 7 (iets dat je zelf wel eens gekocht of gemaakt hebt) dan kan je hieronder het formulier invullen! Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie traktatie.

Bekijk hier de traktaties en uitdeelzakjes voor groep 7 >>

Leuke traktaties groep 7:

Maar om je toch wat ideeën te geven hieronder een leuke traktatie met uitleg hoe ze te maken:

  • Mininons cupcakes

Voor deze cupcakes heb je rolfondant en boter(créme) nodig, en uiteraard voor elk kind een cupcake. De rolfondant heb je nodig in de kleuren zwart, geel, grijs en wit.

Hoe maak je het?

  1. Stap 1: rol de kleuren fondant uit tot een dikte van een paar millimeter.
  2. Stap 2: Snijd uit de gele fondant een cirkel die net zo groot is als het cakeje. Doe dit voor elke cupcake.
  3. Stap 3: Snijd uit het zwarte fondant kleine rondjes voor de ogen, vormen voor de mond (blij, verdrietig e.d.) en per cupcake 2 strookjes van 0,5 bij 3 centimeter die de brillenpoten vormen.
  4. Stap 4: Snijd uit het grijze fondant open cirkels van +/- 3 cm doorsnede.
  5. Stap 5: Snijd uit het witte fondant cirkels die precies in de grijze cirkels passen.
  6. Stap 6: Plak met behulp van de botercréme de minions in elkaar. Eerst de gele cirkels, dan de grijze ogen, daarnaast de brillenpoten, vervolgens de grijze cirkels met daarin de witte cirkels. De zwarte puntjes plak je op het wit van het oog en als laatste plaats je het mondje.

Voor leuke ideeën over hoe de gezichten eruit zien, kun je even op google zoeken. Minions trekken vaak rare gezichten, en hoe gekker, hoe leuker in groep 7! (Leuke traktaties groep 7)

Meer informatie en andere leuke traktaties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *