Leuke kindertraktaties

Leuke kindertraktaties

Leuke kindertraktatiesEen traktatie uitdelen op zijn feestje is een bijzondere gebeurtenis voor ieder kind. Maak deze beleving daarom nog leuker met het creëren van een creatieve kindertraktatie. Kinderen houden van kleurtjes, herkenbare creaties (zoals Nijntje) en lekker eten (wie niet?!). Op deze pagina kom je nog veel meer te weten over de leuke kindertraktaties, zo heb je de mogelijkheid om een leuke kindertraktatie te gaan maken maar je kan ook kant- en klare kindertraktaties bestellen via de specialist. Heel veel plezier met het uitzoeken van een leuke kindertraktatie.

Bekijk hier de traktaties en uitdeelzakjes >>

Leuke kindertraktaties:

 • Doe mee met de Minion mania (Leuke kindertraktaties tip)

Ieder kind kent de tekenfilm ‘De Verschrikkelijke Ikke’. Als dat niet zo is, dan is elk kind ook wel bekend met de gele Minions die in elke speelgoedwinkel te koop zijn en in diverse televisie-reclames naar voren komen. Overal zijn er minionknuffels, minionpakken of spelletjes met minions te koop. Hoe leuk is het dan als je deze trend voortzet in een kindertraktatie! Het is een genot om deze kindertraktaties te maken en het levert veel plezier op bij de kinderen. Een perfecte kindertraktatie dus!

 • How to: Minion Madeleine

Kinderen in Frankrijk eten met grote regelmaat madeleines. Madeleines zijn kleine broodjes. En laat deze broodjes nou net de vorm van een Minion hebben. Ideaal om deze broodjes om te vormen in de humoristische en kletsgrage Minions. Wat je nodig hebt is als volgt; geel papier, madeleines, zwarte stift en een eierdoos.

Volg de volgende stappen voor het maken van de gele Minion kindertraktatie:

 • Knip een gele strook van karton. Deze strook moet circa 3 centimeter breed zijn.
 • Teken met een zwarte stift ogen + mond op het gele papier.
 • Teken de zwarte band.
 • Vouw en plak de strook om de madeleine.
 • Verf de onderkant van een eierdoos blauw met plakkaatverf.
 • Laat de eierdoos drogen en zet daarna de Minions rechtop in de eierdoos.

Meer opties voor kindertraktaties:

 1. Kindertraktaties voor op school
 2. Kindertraktaties kerst
 3. Kindertraktaties online bestellen

Zo is er eigenlijk van alles mogelijk. Heb je zelf wel eens een leuke kindertraktatie gemaakt dan kan je hieronder jouw traktatie delen, hoe je die gemaakt hebt en voor welke gelegenheid. Wij danken je alvast voor het toevoegen van een leuke traktatie.

Bekijk hier de kant- en klare traktaties en uitdeelzakjes >>

Meer informatie over kindertraktaties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *