Kindertraktatie zelf maken

Kindertraktatie zelf maken

Iedereen kan iets moois maken!
Kindertraktatie zelf makenMet het krijgen van een kind wordt jouw creativiteit op de proef gesteld. Je verzint spelletjes voor jouw kind, knutselt samen met jouw kind, je houdt je bezig met het uitzoeken van leuke kinderkledingcombinaties, je organiseert originele (verjaardags-) feestjes en ook creatieve kindertraktaties horen er natuurlijk bij. Die kun je kant en klaar in de winkel kopen, maar zelf maken is natuurlijk origineler (en goedkoper)! Kom hieronder nog veel meer te weten over een kindertraktatie zelf maken.

Bekijk hier de traktaties en uitdeelzakjes >>

Kindertraktatie zelf maken:

Kindertraktaties zelf maken? Hieronder staan kindertraktaties van makkelijk naar moeilijk.

  • Een bakje, zakje of bekertje met inhoud: Je kunt het bijvoorbeeld vullen met druiven, aardbeien, popcorn, koekjes of chips
  • Een uitgestoken (in het cijfer van de jarige) plakje ontbijtkoek, eierkoek of andere koek (eventueel voorzien van een vlaggetje of parapluutje)
  • Cake met een cijfer erin: Koop twee (of meer) normale cakes en twee (of meer) chocolade cake en ga als volgt te werk.
  • Stap 1: Snijdt een van elk soort cake in plakjes
  • Stap 2: Steek uit elk plakje het cijfer van de jarige (of een andere vorm). Bewaar deze vormpjes cake
  • Stap 3: Leg de uitgestoken vormpjes in de cake met de andere kleur en klaar!
  • Stoplichtjes gemaakt van een stokje met daaraan een ontbijtkoek met Smarties: De Smarties plak je eraan met glazuur of gesmolten chocolade
  • Zeilbootjes gemaakt van een prikker en meloen: Snij een meloen in parten. Dit is de onderkant van de boot. Prik daarop een in een driehoek gesneden ander soort meloen.
  • Mandarijntjes met een hoedje: Teken een gezichtje op een mandarijn en prik met een prikker een dropveter en een ander rond snoepje erbovenop.

Indien je van plan bent om kant- en klare kindertraktaties te kopen dan kan je op één van de links klikken. Zo heb je ook de mogelijkheid om leuke uitdeelzakjes te bestellen. Heel veel plezier met het uitzoeken van een leuke kindertraktatie en maak de kinderen er blij mee!

Meer leuke traktaties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *