Kindertraktatie school

Kindertraktatie school

Kindertraktatie schoolMisschien kan jij je het van vroeger nog herinneren. Je stond voorin de klas met een grote feestelijke papieren hoed op. Alle kinderen keken naar je en zongen je toe. Je was jarig! Het was tijd om dat te vieren op school en dat gebeurde met een feestelijke feestmuts op, het uitkiezen van een mooie feestkaart en het toezingen van je klasgenoten. De kers op de taart was uiteraard de schooltraktatie. Een extra tussendoortje wat je voor deze keer wel speciaal in de klas mocht oppeuzelen. Kom op deze pagina nog veel meer te weten over een kindertraktatie school, ook heb je de mogelijkheid om leuke traktaties te kopen via het internet. Heel veel plezier met het uitzoeken van een leuke kindertraktatie voor op school.

Bekijk hier de mooiste uitdeelzakjes en traktaties >>

Kindertraktatie school:

  • Kant en klare of zelf ontworpen schooltraktaties

Een schooltraktaties uitdelen was een bijzonder moment. Daarom is het belangrijk om hier aandacht aan te besteden. Je kunt kiezen voor kant en klare traktaties, maar ook je creatieve brein op scherp stellen. Ga zelf aan de slag en maak de leukste schooltraktaties voor je kind.

  • Popcorn schaapjes

Niets is zo leuk voor kinderen als herkenbare creaties maken. Kies uiteraard niet voor al te ingewikkelde ideeën. Kinderen zijn algauw blij met kleine simpele schooltraktaties. Daarom zijn de popcornschaapjes zo’n goed alternatief! (Kindertraktatie school)

Wat heb je nodig: kleine plastic zakjes, wit papier, zwart papier, opdruk ogen en popcorn.

De schaapjes traktatie maak je als volgt:

  • Vul de plasticzakjes helemaal vol met popcorn.
  • Sluit de zakjes goed af.
  • Knip uit het zwarte papier een leuk schapenhoofd.
  • Knip uit het witte papier een mooie wit hoofdkapsel.
  • Plak het hoofdkapsel bovenop het zwarte hoofd en plaats deze op de plastic zak.
  • Lijm ogen op de schapen.

Eetsmakelijk!

Meer leuke traktaties voor op school:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *