Kant en klare traktaties

Kant en klare traktaties

Kant en klare traktatiesWanneer een kind wilt trakteren op de basisschool omdat hij/zij jarig is kan de ouder een kant en klaar cadeautje aanschaffen op bijvoorbeeld het internet. Je kan als volwassene ook je kind meenemen naar de winkel om daar de kleine cadeautjes uit te gaan zoeken. Er zijn veel verschillende soorten verkrijgbaar. Je moet wel eerst kijken of er bepaalde regels zijn die de basisschool hanteert voor het geven van cadeautjes bij verjaardagen. Het moet namelijk niet zo zijn dat de ouders de ogen uit willen stelen bij andere ouders door de duurte van de cadeautjes. Het moet wel leuk blijven. Ook zijn er basisscholen waar het verboden is om als traktatie zoetigheid te geven. Deze regel is vaak onder dwang van ouderen gekomen die in de oudercommissie zitten. Het is toch van de gekke dat anderen bepalen wat je moet en mag doen. Nu is veel zoetigheid nooit goed maar dat weten we zelf ook wel. Daar zijn geen aparte regels meer voor nodig. Bekijk hieronder meer informatie over kant en klare traktaties. Ook heb je de mogelijkheid om de kant en klare traktaties te bestellen.

Bekijk hier de kant- en klare traktaties en traktatie zakjes >>

Kant en klare traktaties:

Er zijn heel veel verschillende traktaties die je kant en klaar kunt kopen. Zo kan je een klaphandje met smarties kopen of een potje klei met snoepjes. Ook een hangpen met snoepjes of een voetbaltraktatie doen het goed onder de kinderen van de basisschool. Er zijn heel veel traktaties te kopen die minder dan een euro kosten. Dat is ook voldoende om als traktatie op school te geven. Probeer bij het kopen van de traktaties zoveel mogelijk het snoep te vermijden. Wanneer je dat doet weet je zeker dat je voor wat dat betreft geen problemen zal krijgen.

Kant en klare traktaties kopen:

Koop nu kant en klare traktaties door op één van de blauwe links te klikken. Je komt bij de specialist terecht waar je prachtige kant en klare traktaties en uitdeelzakjes kan bestellen. Veel plezier met het uitzoeken en het geven van de traktaties.

Meer leuke traktaties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *