Jongens traktatie

Jongens traktatie

Jongens traktatieAls jongen is het natuurlijk super om een stoere traktatie te hebben. Eentje waarvan je vriendjes helemaal wild zijn. Natuurlijk kan je iets doen met het thema voetbal. Maar uiteraard is een origineel thema wel net zo spannend. Op deze pagina kom je nog veel meer te weten over traktaties voor jongens (jongens traktatie), bijvoorbeeld leuke camouflage cupcake, ruimte snoep en nog veel meer. Veel plezier met het maken of het kopen van een jongens traktatie.

Bekijk hier de traktaties voor jongens en uitdeelzakjes >>

Jongens traktatie, ideetjes:

Een camouflage cupcake.
Cupcakes kan je zelf maken. Maar je kunt ze ook kant en klaar kopen in de winkel. Maak in drie kleuren glazuur: bruin en twee kleuren groen. Deze drie kleuren gebruik je voor iedere cupcake. Door ze in vlekken er op aan te brengen, ontstaat er een camouflagepatroon op het cakeje. Helemaal leuk als je er dan ook nog een klein speelgoedsoldaatje opzet! (Jongens traktatie)

 • Ruimtesnoep

Benodigdheden:

 • Wc-rol
 • Grijs karton
 • Aluminiumfolie
 • Snoep
 • Zwarte stift

Stop de snoepjes (dit kan van alles zijn, als het maar in de wc-rol past) in de rol en wikkel deze om met aluminiumfolie. Knip uit karton de vorm van een raket. Teken met een zwarte stift een deurtje en raampje op de raket of schrijf de naam van de jarig erop met de leeftijd erbij.

 • Superheld

Jouw zoon heeft vast een superheld. Dus een traktatie met deze held als onderwerp is vast een schot in de roos.

 • Plaatje van de superheld, van voren en van achteren
 • Plastic wegwerpbekertje
 • Snoepjes

Knip de superheld uit en plak op het bekertje aan de ene kant de voorkant van de man en aan de achterkant uiteraard de achterkant van de held. Het bekertje kan gevuld worden met snoepjes, kleine koekjes, rozijntjes enz.

Meer pagina’s over traktaties;

4 thoughts on “Jongens traktatie

 1. Bedankt trouwens voor de leuke tips, ik wil even meedelen dat we gekozen hebben voor een gezonde traktatie, we gaan een schildpad en een krokodil maken van fruit. Komen er binnenkort werktekeningen op jullie website? Dat zou handiger zijn.

 2. Ik zou graag cupcakes willen maken met leuke blauwe muisjes erop. Is dit wel aan te raden en heeft iemand een stappenplan eventueel?

 3. Ik zou graag een gebruiksaanwijzing willen hebben om een superheld met fruit te gaan maken, hebben jullie een filmpje hiervoor?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *