Goedkope traktaties

Goedkope traktaties

Goedkope traktatiesTraktaties hoeven absoluut niet duur te zijn, het gaat in dit geval echt meer om het idee dan wat er gegeven wordt. Er zijn verschillende goede ideeën voor goedkope traktaties en deze kunnen net zo leuk zijn als traktaties die veel geld kosten. Met creativiteit komen we heel erg ver en is waarschijnlijk het belangrijkste om een kind een leuke traktatie aan te kunnen bieden. Kom op deze pagina meer te weten over goedkope traktaties, ook heb je de mogelijkheid om traktaties te bestellen (kant- en klaar) en leuke uitdeelzakjes.

Bekijk hier de goedkopere traktaties en meer uitdeelzakjes >>

Goedkope traktaties:

Ideeën voor goedkope traktaties.

 • Rozijntjes:
  Rozijntjes zijn goedkoop en we kunnen kleine doosjes kopen en die leuk versieren met verschillende kleuren papier en wol. We kunnen ook een grote zak rozijnen kopen en die weer verdelen in kleinere zakjes. (Goedkope traktaties tip)
 • Popcorn:
  Popcorn hoeft absoluut niet duur te zijn en kan ook gewoon zelf gemaakt worden. Popcorn maken van mais is niet moeilijk en bijzonder goedkoop.
 • Spiesjes:
  Spiesjes kunnen heel erg goedkoop gemaakt worden, het voordeel hiervan is het aanbieden van een leuke en gezonde traktatie. Koop fruit op de markt of in de aanbieding en met weinig fruit en een zakje sateprikkers kan al een enorme berg spiesjes gemaakt worden.
 • Eierkoeken:
  Met eierkoeken kunnen de leukste dingen gedaan worden. Bijvoorbeeld de eierkoekmuis. Smeer 2 eierkoeken in met boter of chocopasta of iets anders dat goed plakt. Plak ze tegen elkaar aan en snij ze door. Maak met smarties een oogje en een neusje. De oren kunnen gemaakt worden van een rond stukje papier of kleine stukjes snoep spek.

Goedkope traktaties bestellen:

Van plan om goedkope traktaties te bestellen? Dat kan! Door op één van de blauwe tekstlinks te klikken kom je bij de specialist terecht waar je traktaties en uitdeelzakjes kan gaan bestellen. Overigens worden goedkope traktaties ook veel voor bij een geboorte besteld of gemaakt, denk aan beschuit met muisjes.

Meer informatie over lekkere traktaties maken:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *