Gezonde traktatie werk

Gezonde traktatie werk

Gezonde traktaties voor op het werk.
Gezonde traktatie werkAls kind is de keuze niet zo moeilijk als je jarig bent en gaat trakteren. Er zijn vele mogelijkheden voor kinderen die trakteren, maar voor volwassen is dat toch wat anders, blijkt uit onderzoek. De meeste volwassenen geven de voorkeur aan taart of gebak, maar als je van plan bent om een gezonde traktatie uit te delen, maak er dan ook een ware happening van. Vergeet de saaie groente- of fruit spies, maar ga voor wat originelers en toch gezond! Kom op deze pagina meer te weten over een gezonde traktatie werk. Wanneer je van plan bent om standaard traktaties te bestellen en leuke uitdeelzakjes dan kan je op één van de blauwe links klikken.

Heel veel plezier met het maken en het geven van de gezonde traktaties voor op het werk.

Bekijk hier meer over traktaties voor op het werk en uitdeelzakjes >>

Gezonde traktatie werk:

Snelle en gezonde traktaties
Een traktatie is een extra tussendoortje, met een feestelijk tintje. Het breekt de dag op kantoor en is altijd een reden om even pauze te houden.

Saladebootjes

  • Blikje tonijn op water of olijolie
  • Fijngesneden appel
  • Meng alles door elkaar en maak het met een beetje peper op smaak. Leg een blad romana sla op een bord en vul dat met de tonijn en appel. Je kunt het ook vervangen met eiersalade of gehaktmengsel. De romana sla kan je vervangen door witlof. Deze saladebootjes of witlofbootjes zijn snel en makkelijk te maken en bovendien gezond.

Koude wraps recept

  • Tortilla wraps (naar gelang hoeveel personen)
  • Roomkaas met bieslook
  • Gerookte zalm
  • rucola sla
  • Smeer de wrap in met roomkaas, beleg de wrap met zalm en rucola sla.Rol op en wikkel in vershoudfolie. Leg het in de koelkast voordat je hem in plakjes van 5 tot 10 cm snijdt.

Wanneer je overigens een leuke tip hebt voor een gezonde traktatie dan kan je die hieronder invullen. 

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *