Gezonde traktatie school

Gezonde traktatie school

Een gezonde traktatie op school geven? Welke mogelijkheden zijn er allemaal om een gezonde traktatie te maken en uit te delen? Dit wordt besproken op deze pagina. Heel veel plezier met het maken van een gezonde traktatie school.
Gezonde traktatie schoolAls je jarig bent en je zit nog op school, is het leuk om op deze dag eens flink te laten zien dat het om jou draait. Dit kun je doen door middel van een traktatie. Het verrassen van je klasgenoten is op deze speciale dag erg leuk en de sfeer wordt er alleen maar beter van. Het bedenken van een bijpassende traktatie is echter nog niet zo makkelijk. Veel scholen hebben een beleid waarbij er geen ongezonde producten mogen worden uitgedeeld in de klas. Gelukkig zijn hier allerlei oplossingen voor. Een gezonde traktatie kan ook erg lekker zijn!

Bekijk hier de traktaties en uitdeelzakjes voor school >>

Gezonde traktatie school:

Het maken van een gezonde, maar ook lekkere traktatie.

De meest populaire traktatie onder de jongeren, is natuurlijk chips. Deze kunnen we even vergeten. Wat een erg lekkere maar ook gezonde traktatie is, kan gemaakt worden van slechts fruit. Het is bijvoorbeeld erg leuk om versierde bakjes te maken met elk een aantal stukjes gesneden fruit erin. Als je rijp fruit haalt en deze dezelfde ochtend nog verdeelt, wordt het een top traktatie.

Wat ook leuk is om te maken, zijn smoothies. Ook hier gebruik je alleen maar fruit. Gebruik ongeveer 2 of 3 soorten fruit waarvan jij denkt dat deze goed bij elkaar passen. Een mix van kiwi en banaan maakt bijvoorbeeld een erg lekkere smaak. Doe deze even in de blender en voilà.

Zo zie je maar weer dat een traktatie heus niet ongezond hoeft te zijn. Vaak is het zelf nog lekkerder om een gezonde traktatie te maken met heerlijke fruitstukken!

Meer leuke tips voor het maken van een traktatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *