Geboortetraktaties

Geboortetraktaties

GeboortetraktatiesTraditioneel wordt er bij de geboorte van een baby getrakteerd op beschuit met muisjes. Maar zou het niet eens een keertje leuk om iedereen te verassen met een nieuwe, originele en eigengemaakte geboortetraktatie? Dit maakt het geboortefeest of de kraamvisite misschien nog wel meer bijzonder. Kom hieronder nog veel meer te weten over leuke geboortetraktaties, gezonde, cupcakes en nog veel meer. Ook heb je de mogelijkheid om een stappenplan terug te lezen, leuke uitdeelzakjes en traktaties te bestellen. Heel veel plezier met het maken en het geven van leuke geboortetraktaties.

Bekijk hier de geboortetraktatie en uitdeelzakjes bij de specialist >>

Geboortetraktaties, enkele tips:

Koek en cake

Een leuke en simpele manier om een geboortetraktatie te maken, is koekjes of cakejes te bakken.

  • Stap 1: Maak cup cakes of koekjes.
  • Stap 2: Versier de cup cakes of koekjes met glazuur, marsepein of gesmolten chocola. Je kunt nu ook kiezen voor roze of blauwe decoraties. Ook kun je leuke vormpjes op een cupcake maken, zoals een speentje of een teddybeertje.

Producten uit de winkel

Bij een geboorte van een baby komt een hoop kijken. Logisch dat je niet alle tijd van de wereld hebt om creatief bezig te zijn. Daarom kun je ook producten gebruiken uit de winkel, zoals, een cake, negerzoenen en babykoekjes.

  • Stap 1: Koop een verpakking cake, koekjes, cakejes of bijvoorbeeld tompoezen.
  • Stap 2: Versier met roze of blauwe decoratie. Eventueel kun je ook de naam van je baby op de decoratie spuiten of schrijven met chocolade of slagroom.

Voor de echte creatieveling

Met papier en karton kun je ook nog een hoop doen. Misschien ken je de uitgeknipte ooievaars met een zelfgemaakt mandje met een geboortetraktatie wel. Je kunt ook een wiegje vouwen of een babyflesje van gekleurd papier gebruiken om een je traktatie extra af te maken.

Huis versieren?

Wanneer je van plan bent om je huis helemaal te gaan versieren dan kan dit ontzettend leuk zijn om de kleine te verwelkomen en je visite. Dit kan je doen met bloemen (bloemen bestellen), mooie slingers en vele andere leuke ideetjes. Maak nu je dagen/weken helemaal compleet met een leuk versierd huis!

Geboorte traktaties broertje:

Voor een broertje leuke geboortetraktaties maken? Al eens gedacht aan de simpele weg? Leuke beschuit met muisjes in de kleur blauw? Altijd goed!

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *