Geboorte traktatie

Geboorte traktatie

Geboorte traktaties, wat is leuk om als traktatie te doen?
Geboorte traktatieDe geboorte van een kind is een zeer speciale gebeurtenis. Het is leuk om de gasten die naar je nieuwe kindje komen kijken iets leuks of lekkers aan te bieden. Het hoeft absoluut niks speciaals te zijn, de mensen komen immers naar je kindje kijken. Toch is het leuk er wel iets speciaals van te maken waar mensen van opkijken. Kom hieronder meer te weten over het maken van een geboorte traktatie.

Wanneer je van plan bent om een leuke geboorte traktatie te maken dan kan je hieronder enkele tips terugvinden, zowel beschuit met muisjes en nog meer leuke ideetjes.

Klik op onderstaande link om de leukste uitdeelzakjes en traktaties te bestellen.

Bekijk hier de uitdeelzakjes en alles over traktaties voor een geboorte>>

Geboorte traktatie:

Traktatie ideeën:

 • Beschuit met muisjes:
  Traditioneel en de meest bekende. Iedereen houdt er wel van en is zeer op zijn plek bij een geboorte.
 • Mini tompoes met muisjes:
  Een leuke variatie op de bekende geboorte muisjes zijn mini tompoesjes met muisjes. Die kan je bestellen bij de meeste banketbakkers in blauw en in roze en je kan de zijkant, waar het room zit, leuk versieren met wat muisjes om hem speciaal te maken.

Geboorte traktatie flesje:

 • Babyflesje met snoep:
  Er zijn op verschillende plekken kleine drinkflesjes te koop die als traktatie kunnen dienen. Uiteraard verkrijgbaar in blauw en roze. Je kan er snoepjes in doen of ze kant en klaar gevuld kopen. Erg leuk en origineel idee.

Cupcakes als geboortetraktatie:

 • Cupcakjes:
  Cupcakjes vinden mensen lekker en staan altijd erg gezellig. Voor een geboorte kan je met fondant of marsepein er een roze of blauwe laag op maken en om het helemaal af te maken een klein rammelaartje of wiegje erop te maken van marsepein. Een banketbakker zal dit ook erg graag voor je doen.

Ook kan het ontzettend leuk zijn om een persoonlijk cadeau te maken en deze uit te delen aan uw gasten, dit kan bijvoorbeeld een geboortecadeau zijn, bijvoorbeeld een naamcadeautje als bedankje voor de komst en de cadeautjes maar ook standaard cadeautjes als aandenken voor het bezoekje. Wanneer je een kraamcadeau van iemand krijgt dan kan het leuk zijn om een leuk uitdeelzakje mee te geven als aandenken, bijvoorbeeld iets persoonlijks en misschien wel een geboorte traktatie erin.

Geboorte traktatie school:

Van plan om op school te trakteren met een leuke geboortetraktatie, dan wordt dit meestal met een beschuit met muisjes gedaan, maar je kan ook kiezen voor een gezonde traktatie. Andere traktaties voor school zijn hierboven terug te vinden (alle traktaties).

Bekijk hier de traktaties voor een geboorte >>

Meer leuke traktaties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *