Fruit traktatie

Fruit traktatie

Fruit traktaties, welke fruit traktaties zijn er allemaal en welke zijn leuk om te maken en uit te delen?
Fruit traktatieFruit heeft het altijd al goed gedaan als traktatie. Het is gezond en lekker en het is geschikt om aan elke leeftijdsgroep te geven. Vooral voor jonge kinderen is het een goed en verantwoord idee en zal geen ouder er op tegen zijn. Je kunt veel leuke dingen doen met fruit zoals spiesjes of poppetjes maken. Kom op deze pagina nog veel meer te weten over het maken van leuke fruit-gerelateerde traktaties. Ook heb je de mogelijkheid om een leuke fruit traktatie te gaan maken en zelf toe te voegen aan deze pagina.

Door hieronder op één van de links te klikken kan je traktaties bestellen en leuke uitdeelzakjes. Veel plezier met het geven van een leuke traktatie die ook nog eens gezond is!

Bekijk hier de uitdeelzakjes en alles over traktaties >>

Fruit traktatie maken?

Fruittraktatie ideeën

 

 • Aangeklede bananen:
  Bananen hebben een goede vorm om een leuk figuurtje van te maken. Kleed de banaan aan met servetjes en lintjes om bijvoorbeeld een stropdas of rokje te maken en teken er een grappig gezichtje op. Bijna te leuk om op te eten!
 • Fruitspies:
  Spiesjes blijven populair. Ze zijn makkelijk om te maken en leuk voor kinderen om van het stokje af te eten. Mix verschillende soorten fruit en let op de kleuren van het fruit om unieke creaties te maken.
 • Fruitegel:
  De fruitegel is een graag geziene gast op elk feestje. Maak het lijf van de egel van komkommer. Snij het einde van de komkommer in een punt en probeer de snuit van een egel na te maken. Gebruik voor de neus een rode druif. De stekels maken we van satéprikkers met een druif eraan. Prik de prikker in de druif en steek hem dan in de egel zodat de druif aansluit op het lijf en er nog een stuk prikker uit de druif steekt.
 • Mandarijnen:
  Mandarijnen zijn erg geschikt om een leuk hoofdje van te maken. Dit kan je doen met een viltstift. Ook is het leuk hem te versieren of schoentjes te geven van drop.

Welke fruit traktaties zijn er nog meer?

 1. Kerst traktatie fruit
 2. Peuter traktaties met fruit
 3. Zelf een fruit traktatie maken
 4. 1 jaar fruit traktatie

Wat overigens ook erg leuk is voor een feestje is om de fruit traktaties alvast in voren te gaan maken en de kamer leuk te versieren met slingers, een mooie bos bloemen (lees hier meer over bloemen bestellen) en eventueel de tafel leuk versieren met een tafelkleed en confetti? Dit maakt een verjaardag of een leuk kinderfeestje natuurlijk helemaal compleet en helemaal als je ook nog eens leuk uitpakt met een verjaardagscadeau.

Bekijk hier de traktaties en uitdeelzakjes >>

Meer pagina’s over leuke traktaties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *