Dino traktatie

Dino traktatie

Gevaarlijk lekker! Maak een dino traktatie!
Dino traktatieKinderen vinden alles wat met dinosaurussen te maken heeft al snel erg leuk dus is dit een leuk idee om als thema voor een traktatie te gebruiken. Je kunt er meerdere kanten mee op, maar wat ook belangrijk is is wat wil je zelf? Wil je een gezonde verantwoorde traktatie aanbieden of wordt het een keertje lekker snoepen! Beide is leuk en lekker en zal goed in de smaak vallen. Kom hieronder nog veel meer te weten over het maken van een leuke dino traktatie.

Bekijk hier de uitdeelzakjes en alles over traktaties >>

Dino traktatie, enkele ideeën:

Ideeën

  • Lavacake: Het heeft niet direct met dino’s te maken maar wel met de tijd! Maak of koop een chocolade cakeje en hol die aan de bovenkant uit. Maak met rode en gele glazuur de cake af door er lava in/op te doen.
  • Fossielen koekje: Dit is een geweldig idee. Zorg dat je een paar kleine speelgoedjes hebt van bijvoorbeeld een spin, rups, salamander etc. Maak koejesdeeg en rol dit uit en snij met een vorm de koekjes eruit. Druk hierna de speelgoedjes er in waardoor en een afdruk achterblijft in het deeg. Zet ze snel in de oven en als ze klaar zijn lijkt het net op een stenen fossiel. Erg leuk idee.
  • Botjes: Als je aan dino’s denkt denk je al snel aan grote botten! Deze kan je maken van koekjesdeeg en het beste van merengue aangezien dit wit is.

Allergieën

Informeer bij de school of plek waar je uitgaat delen over eventuele allergieën zodat je voor iedereen echt iets hebt en niemand teleur hoeft te stellen.

Enkele andere mogelijkheden voor het maken van een dino traktatie:

  • Dino traktaties zelf maken
  • Dino traktatie eierkoek
  • Gezonde dino traktatie
  • Dino traktatie knutselen

Dino uitdeelzakjes:

Ook heb je de mogelijkheid om dino zakjes te bestellen. Je kan op één van de blauwe links klikken om meer te weten te komen over de traktaties die er te bestellen zijn.

Meer pagina’s over leuke traktaties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *