Danoontje traktatie

Danoontje traktatie

Danoontje traktatieMet Danoontje kan je bij eigenlijk elk kind wel aankomen en de meeste volwassenen lusten ze ook wel. Danoontje zal altijd een lekkere en verantwoorde snack zijn voor kinderen. Met Danoontje kunnen erg lekkere en vooral leuke traktaties gemaakt worden en zijn er verschillende dingen mogelijk. Kom op deze pagina nog veel meer te weten over een danoontje traktatie, ook heb je de mogelijkheid om traktaties te gaan bestellen.

Heel veel plezier met het maken en het geven van een leuke traktatie.

Bekijk hier de traktaties en uitdeelzakjes >>

Danoontje traktaties:

Ideeën:

  • Danoontje als neus: Wat altijd geslaagd is, is de afbeelding van een bekend figuur en daar een omgekeerd danoontje bakje als neus opplakken. Leuke ideeën voor figuren zijn Purk, Pino, Bumba, Bert, Ernie etc. Knip de afbeeldingen zelf uit of print ze uit.
  • Bakje van Danoontje als figuur of object: Als je het bakje omkeert heb je meteen een goede vorm voor een hoofd. Je kan ze versieren naar hartelust of een bepaald thema aanhouden. Leuke ideeën hiervoor zijn Angry Birds, Elmo, Bert, Ernie. Zorg dat de kleur van het bakje enigszins aansluit op het figuur. Wol kan goed gebruikt worden als haar. Ook kunnen bepaalde objecten er prima mee gemaakt worden. Denk hierbij aan een molen. Knip wieken uit en plak deze op het bakje, met nog een klein stukje papier kan een deurtje or raampje gemaakt worden. Op de wieken kun je ook nog een leuke boodschap schrijven of printen.
  • Danoontje ballon: Met rietjes en een kleine ballon kan een heteluchtballon gemaakt worden. Het bakje dient dan als de mand van de ballon. Met plakband en lijm kan je eenvoudig rietjes aan het bakje plakken en daartussen in kan de ballon geplakt worden.

Welke Danoontje traktaties zijn er nog meer mogelijk?

  • Danoontje traktatie Bumba
  • Danoontje traktatie paddestoel
  • Danoontje traktatie bloem
  • Danoontje traktatie varken
  • Danoontje traktatie Nijntje
  • Danoontje traktatie kerst

Wij wensen je veel veel plezier met het maken van een leuke traktatie!

Danoontje traktatie
4.6 (92.31%) 26 votes

2 thoughts on “Danoontje traktatie

  1. Die is leuk zeg, ga ik zeker eens proberen. Komen er binnenkort werktekeningen op de site, dat zou net wat handiger zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *