Cupcake traktatie

Cupcake traktatie

Een leuke cupcake traktatie maken? Lees hieronder meer over het maken van een heerlijke cupcake.
Cupcake traktatieCupcakes zijn erg geliefd en populair. Dat is niet heel raar, ze zijn ook heel erg leuk. Je kunt cupcakes helemaal naar je eigen wens maken en het is een lekker zoet hapje voor tussendoor. Cupcakes zijn dan ook ideaal om te trakteren. Hoe zorg je voor een leuke cupcake traktatie? Op deze pagina kom je nog veel meer te weten over een cupcake traktatie. Als je zelf een leuke tip of foto hebt dan kan je die toevoegen aan deze pagina. Veel plezier met het vinden van een mooie cupcake traktatie en het maken!

Bekijk hier de traktaties en uitdeelzakjes >>

Cupcake traktatie:

Omdat je cupcakes helemaal naar je eigen wens kunt zetten is het goed om te bedenken waarom je gaat trakteren. Ga je op school trakteren omdat je kind jarig is? Of ga je trakteren op een feestje? Ook is het goed om te bedenken of je chocolade of naturel cupcakes wil. Er zijn veel pakketten in de winkel die je simpel ‘naturel’ cupcakes laat maken. Als je zo’n pak haalt kom je al heel ver. Mocht je chocoladecupcakes willen voeg je gewoon een paar theelepels cacaopoeder toe, naar eigen smaak.

Oke, je hebt de cupcakes gemaakt. Nu wil je natuurlijk versiering! Zeker als je met een kind gaat bakken vindt deze het vaak erg leuk om te versieren. Merken als dr. Oetker hebben een breed schap aan cupcakeversiering. Je kunt de cupcakes het best eerst een plakkend laagje geven, bijvoorbeeld van chocoladesaus. Alles wat je dan op de cupcake strooit blijft goed plakken. Een leuk budget versiering is bijvoorbeeld hagelslag!

Cupcake traktatie bestellen:

Wanneer je gaat trakteren voor een verjaardag is het ook leuk om marsepein toe te voegen. Je kunt het cijfer van de leeftijd van de jarige op de cupcake plakken met marsepein!

Meer informatie over traktaties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *