Contact

Contact opnemen met Traktaties.nl?

Traktaties.nlWilt u contact met ons opnemen om een leuke traktatie toe te voegen aan onze website, heeft u een goede tip, vraag, opmerking of wilt u misschien wel adverteren op onze website? Stel gerust uw vraag via info@traktaties.nl. Wij proberen binnen 24 uur terug te komen op uw vraag.

Direct een vraag stellen? Vul hieronder het contactformulier in.

Wij proberen zo spoedig mogelijk te reageren.

Het team van Traktaties.nl.

4 thoughts on “Contact

 1. Wat een mooie site is Traktaties.nl! Ik zie ook dat er heel wat informatie verzameld moet worden en teksten moeten worden geschreven om de site steeds weer uit te breiden. Daar wil ik heel graag aan mee werken! Ik bied mijzelf aan als tekstschrijver. Voor mij is jullie website interessant, omdat ik moeder ben van drie kinderen (en ik heb werkervaring met de doelgroep kinderen). Vol inspiratie zit ik dus. Kan ik iets voor jullie betekenen?

  1. Beste Danja,

   Leuk om te horen! Wij zouden het leuk vinden om meer traktaties toe te gaan voegen aan deze website met leuke afbeeldingen en eventuele filmpjes. Waar zat u aan te denken en misschien heeft u een voorbeeldje van een gemaakte traktatie? Heeft u misschien een e-mailadres?

   Een hele fijne dag toegewenst!

   Traktaties.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *