Cars traktatie

Cars traktatie

Cars traktaties, wat is leuk om te maken als traktatie of voor bij een cadeautje van een kindje?
Cars traktatieCars is één van die onderwerpen die nooit zal vervelen bij kinderen. Bliksem Mcqueen en Takel zijn iconische figuren geworden voor kinderen en niet meer weg te denken. Elk kind zal blij zijn met deze traktatie omdat het een bekend en leuk onderwerp is. Kom hieronder meer te weten over het maken of het kopen van een Cars traktatie.

Wanneer je van plan bent om een mooie Cars traktatie te kopen dan kan je op één van de links klikken voor meer informatie. Heel veel plezier met het maken en het uitzoeken van een mooie Cars traktatie.

Bekijk hier meer over de Cars traktaties en het kopen >>

Cars traktatie zelf maken:

 • Cars sleutelhanger:
  Dit is een kadootje en wat lekkers. Op verschillende plekken kan je goedkope sleutelhangers kopen van Cars figuren. Hang aan de sleutelbos een paar snoepsleutels en misschien nog een kaartje met een leuke boodschap erop.
 • Cars Danoontje met lepeltje:
  Van Danoontje kan je bakjes kopen met Bliksem Mcqueen erop. De meeste grote supermarkten hebben deze wel. Op het internet zijn simpele plastic lepeltjes te krijgen van Cars die je erbij kunt doen om het helemaal af te maken.
 • Gevuld Bliksem Mcqueen bakje:
  Op het internet zijn verschillende sjablonen te vinden die je uit kan printen om een bakje in elkaar te vouwen en te plakken, als je creatief bent kan je deze ook zelf tekenen en uitknippen. Als deze klaar is, is het Bliksem Mcqueen geworden waar je iets in kan stoppen. Vul het bakje met popcorn of iets anders lekkers zoals rozijntjes.
 • Cars cupcakjes:
  Cupcakjes lenen zich goed voor allerlei onderwerpen en zo ook Cars. Bak of koop cupcakejes en neem er een leuk rood bakje voor. Op de cupcakjes zelf kan je met marsepein figuurtjes maken. Een auto zelf maken is lastig maar je kan bijvoorbeeld er bliksemschichten op maken of een racevlag. De iconische gezichten die ze hebben zijn ook goed na te maken, denk hierbij aan Takel met zn grote uitstekende tanden.

Cars traktatie kant- en klaar:

Een kant- en klare traktatie kopen? Klik dan op één van de blauwe links om de traktaties te kopen.

Bekijk hier de Cars traktaties en andere traktaties >>

Meer traktaties:

Cars traktatie
4.6 (92.73%) 11 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *