Bumba traktatie

Bumba traktatie

Bumba traktatie, alles over bumba traktaties en meer.

Bumba, wat is leuk?
Bumba traktatieAls je een kind hebt is er een heel erg goede kans dat je Bumba en zijn vriendjes op de één of andere manier wel kent. Deze leuke en gezellige clown vinden eigenlijk alle kinderen leuk en kan uitermate goed gebruikt worden als onderwerp voor een traktatie, zo hebben de kinderen iets leuks en iets lekkers! Bekijk hieronder meer informatie over leuke Bumba traktaties (of Bumba traktatie), tips voor het maken van leuke Bumba cake pops, Bumba koekjes en een Bumba danoontje bijvoorbeeld. Wanneer je uitdeelzakjes wilt kopen of leuke traktaties dan kan je hieronder op de link klikken.

Bekijk hier meer over traktaties en uitdeelzakjes >>

Bumba traktatie, leuke tips en weetjes:

Bumba ideeën

  • Bumba cake pops: Cake pops zijn een soort lollies maar dan van cake gemaakt. Het is een behoorlijke klus deze te maken maar wel heel erg leuk. Je begint met het maken of kopen van een cake. Daaruit snij je kleine bolletjes met een doorsnee van ongeveer 4 cm. Steek dit bolletje aan een prikker of lollystokjes en doop hem onder in witte gesmolten chocolade. Maak hierna van bruine chocolade verschillende gezichtjes op de lollies zodat ze allemaal iets verschillen. Hierna gaan we van rode en gele marsepein zijn hoedje maken. Dit kan je doen door kleine bolletjes op elkaar te stapelen. Met nog een klein puntje rode marsepein kan je zijn neusje maken.
  • Bumba koekjes: Maak een flinke hoeveelheid deeg en rol dit zo goed mogelijk uit. Snij hieruit vormen van Bumba’s gezicht en zet ze in de oven. Hierna kun je ze versieren met gesmolten chocolade, marsepein en/of gekleurd glazuur.
  • Bumba Danoontje: Knip leuke Bumba gezichten uit of print ze en gebruik als neus een omgekeerd Danoontje. Zorg dat de gezichten groot genoeg zijn zodat de neus in verhouding is.

Wilt u meer leuke traktaties bekijken en weten wat er allemaal mogelijk is op het gebied van uitdeelzakjes? Klik dan op één van de blauwe links voor meer informatie.

Bekijk hier de traktaties en uitdeelzakjes >>

Interessante pagina’s:

Bumba traktatie
4.7 (93.64%) 22 votes

3 thoughts on “Bumba traktatie

  1. Leuk idee zeg om bumba traktaties te gaan maken maar hebben jullie ook een werktekening met plaatjes of misschien een youtube kanaal zodat ik het wat beter kan gaan bekijken allemaal?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *